Hier onder vindt u een greep uit onze diensten

Evenementen Beveiliging

Het beveiligen van evenementen is slechts een van onze specialisaties binnen de beveiligings branche. Er zijn veel verschillende factoren die het succes van de dag bepalen en om op de juiste wijze op de verschillende factoren in te kunnen spelen heb je goed getraind personeel nodig. Echter is niet alleen een goede training voldoende om succes te behalen, hierbij Spelen communicatie, klantgerichtheid en ervaring ook een grote rol. Noord-West Beveiliging levert u daarom een vriendelijke gastheer voor het publiek en een adequate, oplettende speler wanneer er moet worden ingegrepen. De evenementenbeveiligers van Noord-West Beveiliging zijn gastvrij en geven het publiek een veilig gevoel. Indien nodig handelen zij efficiГ«nt en adequaat.

Horeca Beveiliging

Het uitgaansleven is de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Vuurwapens, drugs, agressie en afpersing steken steeds meer en steeds vaker de kop op bij horecagelegenheden. Door de inzet van onze nette en goed opgeleide gastheren/vrouwen, welke midden in de maatschappij staan, kunnen problemen in een vroeg stadium op de juiste wijze benaderd worden waardoor de veiligheid van uw personeel en bezoekers gewaarborgd blijft. Een vereiste dat wij aan onze gastheren/vrouwen stellen is dat zij minimaal over het certificaat Horecaportier of het diploma Beveiliger 2 beschikken.

Winkel Surveillance

De Medewerkers van Noord-West Beveiliging zijn gespecialiceerd in het opsporen van diefstal en fraude, zij kunnen hierdoor ook op de winkelvloer hun mannetje staan. Gefocust op diefstal, fraude, en andere ongewenste creativiteit, houd ons personeel dagelijks uw winkel en de publieksstromen nauwlettend in de gaten. tijdens onze werkzaamheden kunt u dan ook rekening houden met controles zowel voor het winkelend publiek als voor uw eigen personeel.

Bouwbeveiliging

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstal van bouwmaterialen maar ook met vernielingen en sabotage van bouwprojecten. Dat levert niet alleen grote directe (financiГ«le) schade op maar ook indirecte schade, zoals vertraging van de werkzaamheden. De beveiligers van Noord-West Beveiliging voorkomen bovengenoemde schade en beveiligen uw bouwproject optimaal.

Object Beveiliging

Dagelijks is het een komen en gaan van grote stromen mensen of je het nu over kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen hebt. Om uw organisatie voor risico's van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De objectbeveiligers van Noord-West Beveiliging staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering wordt elke objectbeveiliger getraind voor het object waarop ze werken.

Toezichthouders

De preventieve aanwezigheid van toezichthouders van Noord-West Beveiliging voorkomt overlast op straat of in het openbaar vervoer. Als gemeente bent u verantwoordelijk voor de leefbaarheid. Maar beschikt u over voldoende mensen om deze problemen tegen te gaan? De toezichthouders van Noord-West Beveiliging bieden uitkomst, Het zijn gekwalificeerde mensen met ervaring in het publieke domein. Zij beschikken over goede communicatieve vaardigheden en weten hoe ze met agressie moeten omgaan. Dankzij hun brede achtergrond zijn de toezichthouders van Noord-West Beveiliging breed inzetbaar

Onze overige diensten:


  • 24 uurs bewaking
  • Toegangscontrole
  • Sleutelbeheer
  • Open, brand en sluitrondes
  • Loge- en receptiediensten
  • Visitaties
  • Bediening van alarmsystemen en brandmeldcentrales
  • Trouw & rouw service
  • Vakantie service