Noord West Beveiliging is uw partner op het gebied van veiligheid, Noord West beveiliging is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht door Dhr. J. Kaandorp. Met onze brede kennis op verschillende vlakken zijn wij in staat om voor vele gelegenheden de juiste en op maat afgestemde diensten te leveren. Sinds de oprichting van ons bedrijf is onze kennis flink gegroeid en daardoor onze leverbare diensten snel uitgebreidt.

Ten tijde van de oprichting van ons bedrijf waren wij vooral werkzaam in de omgeving Noord-Holland, inmiddels zijn wij vooral werkzaam in de provincies Noord-Holland, Friesland, Utrecht en de Flevo polder maar, ook leveren wij diensten in de rest van Nederland.
Bij noord-west beveiliging staan veiligheid, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal en dit zullen wij dan ook bij elke situatie waarborgen.

Door verharding van de maatschappij, terrorisme, criminaliteit en bedreigingen is het steeds belangrijker om heel serieus na te denken over onze veiligheid. Wij kunnen zelfs stellen dat het begrip "veiligheid" vandaag de dag één van de belangrijkste kernpunten is van onze samenleving.